Vil du yde pleje af krop og sind? Få færdigheder til det her

Vil du få nye værktøjer i redskabskassen til holistisk terapi med det formål at kunne styrke klienters fysiske og mentale velvære? Altså at lære at tænke fysioterapi på en ny måde, hvor du kombinerer det bedste fra felter som ernæringsterapi, zoneterapi og psykologi for at finde årsagerne til smerte hos klienten? Så lyder det til, at du skulle prøve et Body All Mind-forløb fundet på bodyallmind.com.

På et Body All Mind-forløb lærer du at afhjælpe gener

På sådan et forløb lærer du kropsterapi, hvor bl.a. massage er en vigtig del. Du kan blive klogere på ledfrigørelse, akupunktur og at pleje klientens bevægeapparat – både så du afhjælper fysiske gener, men også så du giver klienten et komfortabelt forløb og skaber en god kunderelation. Osteopatiske metoder i form af mobiliseringsteknikker, der skal give leddene bevægelighed igen, lærer du også.

Lær at fremme velvære med yoga og fysioterapi

Yoga, zoneterapi og fysioterapi er det også obligatorisk at få styr på, før du begynder at konsultere klienter. Du skal kunne møde klienten med en god føling for, hvordan problemer i bevægeapparatet bliver opdaget og behandlet. Og du skal både kunne fremme heling og lære din klient at forebygge skader. Desuden lærer du, hvordan du hjælper klienten til at finde indre ro via yogastillinger m.m.

Lær at dyrke en sund relation til kunden

Som sagt er det at skabe en god relation til kunden et aspekt af Body All Mind. Ikke at gå klienten for nær under behandling er en nyttig færdighed, hvor du kan gavne både dig og klienten ved at få føling for, hvor langt du kan gå i forhold til at vise klienten blidhed og accept, uden du bryder med din behandlerrolle. Resultatet er den sunde, professionelle relation til kunden, der tåler tidens tand.

You may also like...