Undgå overbelastning – Husk wellness og velvære!

Din krop slider hårdt hver dag, og har fortjent lidt velvære i ny og næ. Et besøg hos Hudpleje og Sundhedsklinikken i Århus kan være lige det, der skal til for at gøre livet lidt bedre.

Indkøbsposerne er tunge, og din nakke gør ondt. Efter en lang dag foran skærmen er det helt normalt, at det kan mærkes i nakke, skulder og ryg. I stedet for at bide smerterne i dig, så var det måske på tide, at du ofrede lidt ”quality time” på dig selv og slæbte dig hen til en wellness klinik? Bor du tæt på Århus, kunne, Hudpleje & Sundhedsklinikken ved åen, være et rigtig godt bud.

Konsultation først, derefter behandling

En mand klædt i sort tager imod mig. Heldigvis er hans humør langt bedre end hans dunkle beklædning udstråler, og han får hurtigt én til at føle sig godt tilpas i det lille rum. Her er udsigt over tagryggene i Århus bymidte. En massagebriks står afventende midt i rummet, og på reolen lokker forskellige cremer og olier. Det er tydeligt, at kunderne bliver taget seriøst her. Inden mine muskler får den mindste lindring, skal jeg først besvare nogle få spørgsmål, og herefter finder vi frem til, hvilken massage, jeg har mest behov for.

Her kommer alle

Hudpleje & Sundhedsklinikken har eksisteret siden 1996 og har en fast kundekreds. Her kommer Hr. og Fru. Danmark, studerende, direktørfruer, fængselsbetjente og en kvindelig kranfører har også fundet helt op på femte sal. Og så spænder alderen fra 12 år og helt op til 83. Det brede udsnit af befolkningen skyldes måske, at her findes noget for enhver smag. Er dit problem hår på ryggen, ømme muskler, hård hud under tæerne eller uren hud i ansigtet, så er du kommet til det rette sted. Hos Hudpleje & Sundhedsklinikken findes løsningen på dine problemer.

Total afslapning

Jeg ligger udstrakt på massagebriksen. Noget stille pop-musik spiller roligt, mens min ryg bliver æltet. Blandingen af mandelolie og hænder med 17 års massageerfaring er noget mine muskler sætter stor pris på. Min krop slapper helt af, og virkeligheden synes langt væk for en halv times tid. Tiden løber alt for stærkt, og jeg må forlade den dejlige briks. Min ryg er varm og min krop afslappet, da jeg rejser mig. Ikke for at sige farvel, men for at sige på gensyn. Dette skal helt bestemt ikke være en engangsforestilling.

Til kvinden der har alt

Hudpleje & Sundhedsklinikken er også alle tiders gaveidé. Det er nemlig muligt at købe et gavekort hertil, og hvem vil ikke gerne glæde sin bedste ven med absolut velvære? Eller du kan selvfølgelig også slå din ven, veninde eller mor følge, og få en såkaldt venindebehandling. I et dertil indrettet rum kan I modtage hver jeres ansigtsbehandling, pedicure, manicure, se meget mere og køb gavekort på Gaven-til-hende.dk.

You may also like...