Sæt skub i restitutionen hos en fysioterapeut

Hvis du dyrker elitesport eller blot dyrker sport på et niveau, hvor du kerer dig om progression i træningen, ønsker du efter en skade at komme ovenpå igen så hurtigt som muligt. Her bliver det aktuelt at tale fysioterapeut, da de både sidder inde med knowhow til at vurdere, hvordan det står til med din kondition og dit bevægeapparat, og til at sætte skub i din krops restitution.

Læg vejen forbi Træningscenter Odense

Hos Træningscenter Odense kan du lægge vejen forbi en knæklinik, hvis du aktuelt står med problemer, der knytter sig til ledbånd, menisk eller korsbånd. Her kan du få et professionelt par øjne på din skade, så du både bliver klar over dens omfang, får hjælp til genoptræning og bliver afklaret med, om du fx skal gå med skinner eller bandager for at støtte dit ben i en tid.

Afhjælp sports- og idrætsskader

Sports- og idrætsskader mere bredt defineret finder du nemt fysioterapeuter med ekspertise inden for. Hjælp kan du finde i form af TMG-målinger, hvor du får øjeblikkelig indsigt i, hvad dine muskler for tiden formår. Med denne viden kan fysioterapeuten tilrettelægge det ideelle træningsforløb til dig, efter du i samråd med fysioterapeuten har afklaret dine personlige mål.

Vederlagsfri fysioterapi?

Står du med en varig lidelse – altså noget mere kronisk end de fleste sportsskader – behøver du måske ikke betale for behandling. For der findes nemlig vederlagsfri fysioterapi, når du lever op til Sundhedsstyrelsens kriterier for, hvilke tilstande du skal stå med for at få hjælpen.

Kontakt en fysioterapeut ved gener

Selv hvis du kun døjer med mindre gener i dagligdagen, er ingen forstyrrelse i kroppens led og ingen smerter i nakke eller ryg værd at overse. Få en fysioterapeut til at se på det – måske bliver du sat på et behandlingsforløb, hvor du ender med mere mobilitet eller færre smerter.

You may also like...