Sådan tracker du din sundhed med dit ur

Fitness-ur

Vil du gerne blive et sundere menneske, men føler du, at du ikke helt har styr på, hvor meget du bevæger dig? Så kan du her finde ud af, hvordan du tracker din sundhed med et Watchfelt ur.

Bliv sundere ved hjælp af et ur

Et ur kan gøre mange ting. Det kan være en god accessorie til et outfit, det kan fortælle dig hvad klokken er, men der er en hel ny generation af ure, som kan meget mere end bare det. Det er en generation af sportsure, som kan tracke dine skridt, din kalorieforbrænding, din puls og ikke mindst din søvn. Det er en gadget, som du kan bruge for at blive meget sundere, fordi du kan holde øje med, hvor meget du rent faktisk bevæger dig, og hvor meget det kræver mere af dig, for at forbrænde nogle ekstra kalorier.

Hvis du allerede går op i din kost, træning og sundhed generelt, så er sådan et ur perfekt til dig, fordi du kan begynde at tracke din træning og din forbrænding. Det kan gøre, at du kan forbedre dine præstationer, og at du kan blive endnu sundere. Hvis du ikke går så meget op i træning eller sundhed, så er sådan et ur den perfekte måde for dig at komme i gang med det.

Watchfelt kan give dig motivation til at holde den sunde linje

Et sportsur kan nemt give dig mulighed for at komme i gang med den sunde linje og for at begynde at holde øje med, hvor meget du rent faktisk bevæger dig på en daglig basis. Det kan også sørge for, at du bliver mindet om at bevæge dig, så du får den ekstra motivation i hverdagen, der kan gøre dig endnu sundere, end du allerede er.

Der er ikke noget bedre end motivation, når det kommer til træning og sundhed, fordi det er rigtig svært at tage sig sammen til at træne, når der findes god mad og en film på sofaen. Derfor er det godt at have et redskab, som kan hjælpe dig med noget ekstra motivation, og som kan skubbe dig i en sundere retning.

Det kan du bruge et Watchfelt ur til

Et ur kan mere end bare at vise klokken, hvis du vælger et sportsur. Du kan se din søvn helt præcist, så du kan få en idé om, hvor længe du har sovet og hvor tungt du har sovet. Du kan måle din puls, når du træner, og om du forbrænder mest fedt, eller om du styrker din kondition. Du kan måle dine skridt hver dag og se, hvor mange skridt du rent faktisk går, og om du kommer over de magiske 10.000 skridt hver dag.

Du har rigtig mange muligheder med sådan et ur, og det er noget, som kan motivere dig endnu mere til at komme ud og være aktiv, i forhold til at blive hjemme på sofaen. Så det er perfekt til alle, aktive eller ej.

You may also like...