Sådan optimerer du kontoret for sundhed og produktivitet

Et kontor skal være samlestedet, hvor virksomhedens medarbejdere mødes for at deltage i den produktive arbejdsgang, som resulterer i, at virksomheden vækster og hjælper sine kunder. Derfor er kontoret et sted, som er meget vigtigt for enhver seriøs virksomhed. Men, alligevel er der mange virksomheder, som fuldstændig negligerer indretningen på kontoret, og dette føre til, at rammerne for at udføre det bedste arbejde ikke er optimale. Derfor har virksomheder som Active Supply mange brugbare redskaber, som sikrer, at du ikke negligere dine medarbejderes sundhed eller arbejdsgang. Få mere at vide nedenfor.

Undgå at sidde for meget ned

Det er ikke sundt at sidde for meget ned. Men alligevel sidder alle de, som arbejder på et kontor, på en stol det meste af dagen. Der findes 2 løsninger på, hvordan du kan imødekomme problemet. Du kan enten anskaffe dig en standing desk, eller en standisk desk med en bånd, så du kan gå imens du arbejder. Dette kræver, at du vænner dig til de nye vaner, men det vil være det hele værd for din krop. Spar 15-40% hos Active Supply på udvalgte produkter.

Det rette udstyr kan være den bedste investering

En god investering kan ikke altid måles i et præcist økonomisk afkast. Ønsker du, at dine medarbejdere skal have bedre kropslig funktion og mindre smerte i hverdagen? Så vil disse forskellige ovenstående tiltag utvivlsomt være en god investering for virksomheden. Det skal selvfølgelig være frivilligt hvorvidt medarbejderne ønsker at benytte disse tiltag, men skiftet starter med en ændring af kulturen, som har deres sundhed i fokus.

Ergonomi gør arbejdsgangen mere glat

Hos Active Supply fås også andre ergonomiske redskaber, som gør, at arbejdsgangen på computeren og ved kontorbordet bliver nemmere og hurtigere. Dette tæller f.eks. forskellige typer af computerholdere eller aktivitetstrackere. Alle ting, som gør arbejdsgangen på kontoret bedre, vil være en fordel for virksomheden i et konkurrencemæssigt perspektiv.

You may also like...