Sådan kan du passe på din krop efter en hård træning

Kroppen kan virkelig føles øm og helt færdig efter en hård træning. Det er klart, fordi kroppen er blevet brugt intensivt, og nu er kroppen øm og har brug for at få styr på sig selv igen. Du kan dog på mange måder hjælpe din krop med at blive god igen hurtigere, og så du heller ikke behøver at gå og være øm for længe. Sommetider kan der nemlig gå flere dage, hvor kroppen er helt øm, hvis den har været udsat for en hård træning.

Massage

Der er nok heller ikke noget, der føles bedre end en god omgang massage efter en træning. Det bliver dog lidt dyrt i længden, hvis du skal gå og få professionel massage efter hver træning. Det er lidt billigere i drift at købe en massagepistol. En massepistol kan gå ind og give dig en grundig massage, hvor du kan vælge mellem forskellige slags lige efter, hvad du har brug for.

Denne massagepistol behøver du jo ikke kun at bruge efter træning, men du kan også tage den i brug, hvis du har haft en lang dag på arbejdet og bare er træt.

Mad

Det er også vigtigt, at du putter god og nærende mad i din krop, så den netop kan komme på plads igen efter træningen. Det er ikke altid, at appetitten er så stor efter en hård træning, men bare en god banan kan være god til din træning. Du skal selvfølgelig have mere end det – det er dog et godt sted at starte.

Lad kroppen få ro

Du skal ikke allerede dagen efter igen presse kroppen ud i en hård træning, fordi det er ikke godt for kroppen. Den skal have mulighed for at restituere, og selvom du måske er utålmodig og virkelig gerne vil i gang, så råder vi dig til at vente.

You may also like...