Sådan holder du dig aktiv i løbet af vinteren

De kolde vintermåneder er godt i gang, og for mange er det ikke det sjoveste at bruge tid udenfor i løbet af de kolde måneder. Men det er vigtigt at holde en aktiv livsstil, selvom det er koldt udenfor. Vi har derfor samlet et par idéer til, hvordan du holder dig aktiv i løbet af vinteren her.

Sæt et mål for vinteren

Første tip, til at holde en aktiv livsstil igennem vinteren er ved at sætte et mål for dig selv. Et mål er en af de bedste måder at motivere dig selv til at holde dig aktiv og komme afsted på løbeturen eller til fitnesscenteret, alt efter hvordan du gerne vil træne.

Du kan sætte et mål på flere forskellige måder. Du kan både sætte et mål, hvor du siger at du minimum skal bruge tre timer i fitnesscenteret om ugen. Det kan også været et mål der hedder, at du skal ud og løbe to gange om ugen.

Det vigtige, nå du skal vælge et mål, er at sætte et realistisk mål, som du kan holde, så du ikke ender med at give op halvvejs igennem vinteren.

 

Få motivation via forskellige applikationer

Idé nummer to, til at holde dig aktiv i løbet af vinteren, er ved at motivere dig selv ved brug af forskellige applikationer. Du kan finde mange forskellige træningsapplikationer. Du kan fx finde applikationer, der minder dig om at træne, eller som tracker hvor mange skridt du går om dagen.

En skridttæller kan motivere til at gå en tur ekstra og det er derfor en god måde at blive holdt aktiv i løbet af vinteren.

 

Find nye former for træning

Det er forskelligt, hvordan vi bliver motiveret af at træne. Nogle bliver motiveret af at kunne løbe længere og hurtigere og derfor foretrækker at træne løb. Mens andre synes hurtigt at den samme sportsgren bliver kedelig. Hvis du er en af dem, der synes den daglige løbetur er kedelig, bør du overveje at finde nye former for træning.

Du kan fx overveje at kigge på Body SDS træning, der har fokus på at gøre kroppen stærkere udholdende. Body SDS tilbyder forskellige former for træning, alt efter hvad du gerne vil opnå med din træning, kan du kigge efter på de forskellige træningsformer.

Hvis du prøver en ny form for træning, kan det være med til at give noget ny motivation, og det er derfor en og idé til dig, der er træt af den sædvanlige løbetur.

 

Tag på aktiv skiferie

I løbet af vinteren kommer der, for de fleste, også en vinterferie, og den kan du med fordel bruge på at tage på skiferie. Skiferie er en perfekt ferie, da du er aktiv meget af tiden samtidig med at du får tankerne væk fra hverdagen.

Hvis du ikke har nogen lang vinterferie, kan du overveje at tage på en kort skiferie, fx fra torsdag til søndag, hvor du får en god mulighed for at bruge lidt tid på pisterne og koble af fra hverdagen.

Hvis du gerne vil på kort skiferie, er det en fordel hvis du vælger en skidestination tæt på, så du ikke skal bruge for meget af skiferien på transport. Du kan fx tage til Trysil, der ligger i Norge, og er en perfekt skidestination til alle, da der er pister i alle sværhedsgrader. Du kan læse mere om skiferie til Trysil ved at klikke her.

You may also like...