Sådan får du mere energi i hverdagen

crossfit

Det er på mange punkter lettere at leve et stillesiddende liv. Man kører i bil, eller tager bussen til sin arbejdsplads … Når dagen er ovre, kommer man hjem, og muligvis vælger man at nyde en kop kaffe til noget Netflix. I givet fald, er det en fordel at have en hurtig internetforbindelse. Det kan migogaalborgs bredbåndsguide hjælpe dig med at finde. Resten af dagen og aftenen står på afslapning og hygge. Dette er hverdagen for mange. Men er det nødvendigvis den optimale måde at begå sig for at opnå optimale energi niveauer?

Det vil jeg bestride.

Overvej om du skal stop med at drikke kaffe

Det lyder storslået – og for mange endda en smule radikalt. Det er primært fordi kaffe er blevet normaliseret til en sådan grad, at mange af os ikke kan forestille sig en hverdag uden. Det kan dog være, at du i forvejen ikke drikker kaffe. Men drikker du en del kaffe – dvs. 2-3+ kopper pr. dag – er det en idé at stoppe helt.

I bogen ’Caffeine Blues: Wake Up to the Hidden Dangers of America’s #1 Drug’ – en bog der i høj grad kan anbefales til tunge kaffedrikkere – udpensler Stephen Cherniske problemet med koffein og lægger empirisk belæg til hvordan kaffe er med til at svække vores sundhed samt livsenergi. Mange tror at kaffe giver energi, men kaffe er i virkeligheden med til at svække vores energiniveauer.

Dyrk motion; sådan får du ægte energi

Svaret på manglende energi og et dårligt helbred er simpelt – mere motion. Dyrker du motion i en længere periode – og din krop netop tilegner sig den nye motionsvane, vil du opleve mere energi. Du kan også hvile i at denne nyfundne energi er ikke kunstiglavet, men er kommet som følge af nye krav som du stiller til din krop.

You may also like...