Sådan bliver du klog og sund på livet

Som sommeren begynder at nærme sig, er der mange, som går op i at få sig den perfekte bikinikrop, og dette er i sig selv en udfordring. Dog bliver det ikke nemmere af, at det til tider kan være utrolig svært at skelne mellem fup og fakta.

Virker suppekuren? Taber jeg mig ved at drikke vand med citron? Kan 15 minutters intensiv træning faktisk få mig til at smide de ekstra kilo, som jeg går med på hofterne?

Det er ikke bare svært at skelne mellem de gode råd og dårlige myter. Det er ligeledes svært at finde de gode alternativer for mennesker, der er begrænset af tid, penge og overskud.

Find dig et godt sted at starte

For at blive sund handler det i første omgang om at være motiveret til at nå fra punkt A til punkt B. Dette forudsætter, at man sætter nogle realistiske mål for sig selv, som man netop føler, at man sejrer i at opnå. For oplever man fremskridt, er der en større tilbøjelighed til, at man når sine mål.

Realistiske mål kan dog være svære at sætte, fordi man har en tendens til at se sig selv som et supermenneske, og er man ikke det, ”så kan det jo også bare være lige meget”. I denne sammenhæng handler det ligeledes om, at man være klog og derfor anvende de ressourcer, som er lige for næsen af sig.

fitpilot.dk kan man hjælpes på vej til at finde sit startsted og indføre sunde alternativer i sin hverdag. Dette kan være alt fra en god og billig madplan til udendørs træningsparker, hvorfor det bidrager med muligheder for både den fattige studerende, den tidsbegrænsede mor og mange andre.

I sidste ende handler det om at huske, at alle former for fremskridt er fremskridt.

You may also like...