Sådan belønner du dig selv

Velvære er en indre følelse, og er noget forskelligt for alle. Derfor er det vigtigt, at man huske at være klar på, hvad det er der giver en følelsen af velvære. Og det er ikke nødvendigvis de dyreste ting der gør end glad, eller afslappet. Men nogen ting er giver en følelse af selvforkælelse hos dig, men ikke hos din partner. Så her er lidt for enhver smag. 

Wellness
Wellness kommer i mange afskygninger, og prisklasser. Så hvis man trænger til, at pleje sig selv kan det gøres på mange måder. Og det er ikke sikkert det er noget, du behøves gøre alene. For en del af den måde man skal koble af på, kan jo være at man er væk hjemmefra uden børn, bare med nogle veninder. Og en wellness dag engang i mellem, er en rigtig god måde at koble lidt af på. Men hvis det ikke skal være så stor en udgift, så kan man med fordel lave en hjemmespa. Dette kan både være med veninderne, eller alene. Man skal blot købe nogle gode produkter til, negle, hår og ansigt. Så kan man hoppe i sin morgenkåbe, også ellers bare trisse rundt derhjemme og hygge sig. Hvis man vil gøre det med veninderne, kan man jo peppe det op og gøre det om eftermiddagen. Efterfølgende kan man f.eks. lave noget lækkert mad, og nogle lækre drinks, og fejre det med en nat ude. 

Forkæl dig selv
Mange mennesker har svært ved at slappe af, især fordi at der i dag er så travlt i hverdagen. Derfor er det vigtigt, at man husker at ’belønne’ sig selv med ting der giver en ro. For kvinder kunne dette være en massage, yoga undervisning, eller shopping af nye sko. For mænd kunne det være en god middag, et nyt ur, eller hvis man rigtig skal forkæle sig selv, er det med ny bil. Dette kan heldigvis gøres uden så stor, en investering som tidligere. For med hjælp fra f.eks. Nellemannleasing.dk, kan man få sin bildrøm til at gå i opfyldelse uden lige så stor udbetaling og investering. Det vigtigste er ikke hvilken ting, man belønner sig selv med. Det vigtigste er at man, belønner sig selv meget noget der virkelig betyder noget for en. Og på den måde gør en glad, og motiveret.  

Få basistingene på plads
Det lyder banalt, men der er nogle helt basisting som man skal huske at få på plads. For hvis man går og spekulere for meget, over nogle ting derhjemme eller som irriterer en. Så vil man ikke kunne opleve, følelsen af at slappe helt af og få det bedste ud af tingene. Så hvis f.eks. du står og skal købe ny bolig, men er i tvivl om noget at det juridiske kan du ikke slap af før disse ting er på plads. Så er det med at undersøge mulighederne for f.eks. en boligadvokat i Aarhus, eller hvor man nu må have sine boligproblemer. I hvert fald skal man sørge for, at den slags ting er på plads. For du kan få nok så meget massage, eller høre nok så meget afslappende musik. Men hvis du har store bekymringer, omkring de fysiske behov i din hverdag. Så er det svært, på nogen måde at komme til at slappe af. Hvis man kender Maslows behovspyramide, vil man vide at ting som stabilitet er noget at det vigtigste for at vi mennesker kan udvikle os videre. Altså lige efter de allermest basale behov, som mad, vand, varme og søvn. 

You may also like...