Motionsideer til dig der gerne vil i gang

Måske kunne du godt tænke dig at komme i gang med at dyrke motion. Måske er det fordi du vil tabe dig, blive gladere, blive sundere generelt, eller måske har du nogle helt andre grunde. Til gengæld synes du, at det er lidt svært, lige at finde ud af hvor du skal starte, og hvad du kan lave. Det kan du få nogle ideer om her.

Start ikke for hårdt op

Hvis du er ny, og lægger for hårdt ud, kan det være en hurtig måde at dræbe motivationen. Som nybegynder er din krop ikke vant til at træne endnu, og bliver derfor hurtigere træt og slidt. Hvis du starter for hårdt ud, og bliver ekstremt slidt, kan det godt være svært at holde fast i lysten til at træne. Start derfor let ud, og byg kroppen op til at kunne mere og mere.

Tilmeld dig et hold i fitness

Et problem mange oplever, når de skal starte med at dyrke motion, er at finde motivationen til at gå i gang. Dette bliver ofte en del lettere, hvis man ikke er alene om det. En nem måde at blive en del af et fællesskab, er at dyrke motion på et hold i et fitnesscenter. Der er tit mulighed for alt fra begynderløb, til crossfit og zumba.

Det er okay at snyde lidt

En god måde at starte med at være aktiv på, kunne også være f.eks. at cykle på arbejde. Hvis du synes, der lige er lovlig langt, kunne det være, du skulle få fat i en e-bike. På denne måde bliver cykelturen lettere, og du får motion inkluderet i dagligdagen. Du kan købe en e-bike online, men der er efterhånden også mange fysiske butikker, der sælger de elektroniske cykler. Så det er bare at komme i gang, med at finde en træningsform der passer dig.

You may also like...