Med en træningscykel kan du træne og se fjersyn på samme tid

Mange mennesker har problemer med at finde tid til at komme ned i fitnesscenteret i en travl hverdag med børn, arbejde osv. Især hvis man ikke er vant til at træne kan det være en udfordring at få skabt en god vane.

Men hvis du køber en træningscyklen kan du træne derhjemme, og så kan du se fjernsyn mens du motionere. Så handler det bare om at skabe en vane, hvor du sætter dig op og cykler, når du alligevel ville have set fjersyn.

Skab gode associationer med træningen

Hvis du forbinder det at motionere med noget surt der blot skal overstås, er det svært at få skabt en god vane. Men hvis du begynder at træne, mens du ser fjernsyn, begynder du pludselig at forbinde træningen med noget sjovt.

Samtidig holder du fokus på fjernsynet, og derved opdager du slet ikke hvor hårdt du presser dig selv. Det er simpelthen en oplagt måde at motionere på. Du glæder dig til at motionere, og du tænker slet ikke over hvor meget du pludselig får motioneret.

Hvis man skal dyrke motion handler det om at få opbygget en god vane, hvor man motionere flere gange om ugen. Hvis du bare går ned og træner ekstremt hårdt, og der så går flere uger inden du gør det igen, får du ikke meget ud af det.

Det er derfor bedre at du finder en måde, hvor du måske træner lidt mindre hårdt, men til gengæld nyder træningen, og derfor gør det mange gange hver uge.

Der er masser af ting, du kan se, mens du træner

Hvad du vil se er selvfølgelig op til dig. Det gode er at du kan se lige hvad du vil. Hvis du har en ynglings-serie du elsker at se, skal du bare sætte den på. Så får du heller ikke dårlig samvittighed, hvis du pludselig har set din serie i flere timer. For du har jo motioneret!

Noget andet du kan gøre er, at se fjernsyn som er sport-relateret. Det giver ekstra motion når du træner, og får dig til at cykle endnu hårdere på maskinen.

Der er faktisk kommet en helt ny streamingtjeneste som kun fokusere på sport. Den hedder Strive og er ved at vokse sig virkelig stor. Læs en anmeldelse af Strive her.

Ellers kan du selvfølgelig også bare se hvad du ellers plejer at se når du ser fjernsyn.

You may also like...