Kom i form til bryllupet

Så du skal giftes og til det vil du selvfølgelig gerne komme i så god form som overhovedet muligt, det er kun naturlig at du ønsker at se så godt og fit ud som overhovedet muligt. Men hvordan kommer du hurtigst muligt i god form og taber en masse vægt? Hvis det er din mor og far der skal giftes, så kan du finde gaveideer til deres bryllup henholdsvist her og her.

Prøv at faste

De fleste tror det er umuligt og mener ikke at de kan overleve uden mad i bare 4-5 timer, men det kan man godt. Det er kun sundt for kroppen at faste og til tider nulstille hele systemet. Faste er utrolig effektivt, du kan tabe dig meget på kort tid og fremstå super fit. Det kan være at du før hen har spist for lidt mættende mad og derfor fået mad som du har forbrændt for hurtigt og dermed ikke tror du kan overleve uden konstant mad.

Prøv en keto kur

En keto kur er på mange måder det totalt omvendte af hvad mange har fået fortalt er sundt for kroppen. Det er en kur der er rig på mættende fedt. Det mættende fedt giver ekstremt god energi og du kan spise langt mindre end du normalt er vandt til og jo mindre du spiser jo mere taber du dig også. Keto kure er virkelig effektive da de tager mange af de unødvendige kulhydrater ud af diæten og fokusere på det sunde fedt.

Prøv en personlig træner

Synes du det hele er lidt uoverskueligt og læser du konstant slanketips som er modsigende og i modspil med hinanden, så få en personlig træner, som kan guide dig igennem processen. Find en som virkelig sætter dig i centrum og tager udgangspunkt i dine mål og ønsker og ikke prædiker en bestemt leveform for alle hans eller hendes klienter.

You may also like...