Hurtig træning i den friske luft? Her er nogle gode tips

Der er ikke noget bedre end at få frisk luft til lungerne, når du skal være aktiv. Vi har nok alle prøvet at stå i et overfyldt motionscenter, hvor ventilationssystemet ikke rigtigt virker, og det er umuligt at åbne for vinduerne. Alt imens svedende individer løber på løbebånd og smider tunge vægte ned på gulvet, så det det runger i hele lokalet. Det er lige til at få hovedpine af. Det kan være utrolig befriende at flytte sin træning udenfor i stedet og benytte sig af andre træningslokaler. Nemlig naturen – og du behøver ikke engang forlade dig hjem.

3 udmattende øvelser til en travl hverdag

Herunder finder du 3 udmattende øvelser, som du kan lave i det fri, hvis du har en travl hverdag. Så sparer du også et dyrt kontingent til fitnesscenteret.

Core-øvelser på altanen

Det er ikke altid, at der er så meget plads til at bevæge sig på en altan, og hvis det er tilfældet hos dig, så kan du med fordel lave core-øvelser i det fri, mens biler og busser kører forbi under dig. Læs mere om mulighederne for din altan ved at klikke her. Core-øvelserne indebærer planke, mave- og rygbøjninger samt yogastillinger.

Intervalløb i parken

Intervalløb er perfekt til dig, der ikke har så meget tid i hverdagen. Det er ikke altid, at man har tid til den helt lange løbetur, og hvis du er en habil løber, så bliver du måske ikke udfordret nok ved at løbe en halv times tid. Løb derfor i intervaller, hvilket betyder, at du gradvist ændrer hastigheden mellem langsom og hurtig løb. Dette er specielt effektivt i bakket terræn.

Har du plads på altanen? Cirkeltræning fra 3. sal

Vi runder lige altanen igen på det sidste punkt. Er du så heldig at have meget altanplads, så kan du passende lave et cirkeltræningsprogram, som du kan udføre i sikkerheden af dit eget hjem ude på altanen.

You may also like...