Hold Jeres egen form for aktiv ferie

Har I lyst til at holde en mere aktiv ferie end sidste år? Vil I gerne undgå, at hele familien sidder hver for sig med hvert sit elektroniske device og ikke taler sammen? Og vil I gerne rystes lidt mere sammen, og være sammen om nogle flere ting? Men har I samtidig ikke råd til eller lyst til at bruge mange penge på en eller andet aktivrejse, som er færdiglavet af et bureau? I kan skabe Jeres helt egen form for aktiv ferie, som hverken behøver at være kompliceret eller dyr at planlægge.

Saml familien og snak sammen

Start med at samle hele familien og hold en brainstorm. Hvad kunne I tænke Jer at lave på jeres ferie? Beslut Jer samtidig for, om jeres ”base” skal være hjemme eller et andet sted. Vil I f.eks. tage i sommerhus, men så tage ud og lave forskellige aktiviteter sammen hver dag, eller vil I hellere have jeres ”base” derhjemme og tage ud og lave aktiviteterne derfra? Begge ting fungerer rigtig fint, og det afgør udelukkende hvilke muligheder I har for aktiviteter, da der højst sandsynligvis ikke er de samme muligheder de to steder. Når I først har besluttet en ”base”, så kom alle med inputs til, hvad I kunne tænke Jer at lave. Det kan være alt fra at fiske, at tage en tur i skoven, spille beach volley på den nærmeste strand, tage i en hal og spille badminton osv. Det er uanede muligheder for at planlægge et aktivt program, som hele familien kan være med på. Der er både mulighed for gratis oplevelser og oplevelser, som koster lidt. I kan skabe et program, som passer lige præcis til ens eget budget.

Tilpas Jeres påklædning

Når først I har et program for ferien, så sørg for at tilpasse Jeres påklædning til aktiviteterne. Det er ikke smart at iklæde sig det samme til beach volley som til en tur i skoven, så sørg for at pakke lidt af hvert. Hvis I skal en tur i skoven, så ville det være praktisk med et sæt regntøj til børnene f.eks. Køb regntøj til børn hos Dansk Outlet. Hvis I vil fortsætte stilen med at spare nogle penge på Jeres ferie i år, så køb familiens tøj på et outlet. Hos Dansk Outlet kan I spare helt op til 50 og 75% på alt deres tøj. På den måde kan I spare enorme summer, hvis I har brug for nyt sommertøj, regntøj el.lign. De tilføjer nyt tøj til deres webshop hver dag, så der er hele tiden et bredt sortiment, så I med rigtig stor sandsynlighed vil kunne finde noget til alle i familien. I kan købe alt samlet på deres webshop, eller I kan gøre det til en tur for familien og tage ud i én af deres 24 butikker og kigge på tøjet sammen. Hvis I planlægger alt op til ferien sammen med børnene, så vil de også begynde at se mere frem til den.

You may also like...