Gør træning mere effektivt og interressant

De fleste der dyrker træning, hvad enten det er med vægte, konditionstræning eller en blanding, så vil de fleste der træner gerne have maksimum output i forhold til det effort man ligger i det. Derfor er det vigtigt at man vælger de mest effektive metoder til, at få det ønskede resultat.

For at få mest ud af sin træning er der nogle rimelgt basalt træningsudstyr, der vil være en god ide at anskaffe sig. Vi vil herunder komme ind på nogle af de ting vi mener er vigtigt, for at få det meste ud af sin træning.

Ordentligt fodtøj til træning.
Det er vigtigt at man har det rette fodtøj til sin træning. Laver man eksempelvis squats, hvad enten det er backsquats, front squats eller nogle af de andre squat variationer med håndvægte, er det en super god ide at få fat i et par vægtløftersko. Skoene er nok det første stykke træningsudstyr vi anbefaler at skaffe, selvom man ofte ser folk der har trænet forholdsvis længe, stadig squatte i et par løbesko. Et par vægtløftersko giver bedre stabilitet, bedre vinkler og et squat med mindre skadespotentiale samt mere power. Det må være træningsudstyr nummer 1 at få fat i. Vi anbefaler ofte Adidas vægtløftersko og her vil en sko som Adidas Leistung være et godt bud.

Brug albue- og knævarmere.

Albue- og knævarmere er noget af det udstyr man kan vælge at investere i, for at holde knæ og albuer varme under træning. For mange er det en god måde at sikre sig, at leddene er varme hele træningen igennem og på den måde mindske skadesniveauet. Et par neopren knækogere og albuevarmere vil være en god ide at investere i.

Lav cardio på romaskinen

Der er rigtig mange der træner, der både laver cardio og styrketræning. Mange studier viser at hård cardio har negativ indflydelse på styrketræningen, men ikke i stor grad omvendt. Derfor er det en god ide, at beslutte sig for hvad man helst vil. Vil man have en effektiv og god omgang cardio, der sagtens kan gøres kort og effektivt, så det ikke når at have negativ indflydelse på styrketræningen, kan det være en god ide at finde centeres romaskine. Det er for mange også en meget sjovere måde at lave cardio på, end en tur på motionscyklen eller en løbetur på løbebåndet.  Find din romaskine til hjemmet eller centeret på http://find-romaskine.dk

Optimer din teknik

God teknik er både godt for styrken, muskelstørrelsen og det faktum, at man ikke udvikler sig når man er skadet. Det vil være en rigtig god ide for nybegynderen, eller den intermediere løfter, at få feedback på teknikken løbende. Det er en anbefaling herfra, at finde seriøse træningslokaler at træne i, så man kan få feedback og træne med ligesindede. Det vil ofte være en god ide at finde en kompetent træner eller tage ned i den lokale vægtløfterklub eller styrkeløftklub, hvor mange er gode til at give kompetent feedback.

You may also like...