Giv hjemmet en makeover og få god motion samtidig

I de kolde måneder kan det være svært at komme udenfor og få dyrket noget motion. Så er det heldigt, at man kan få lige så god motion indendørs. Hvis man vælger at give sit hjem en kærlig hånd, mens man dyrker motion, så kan man være effektiv på flere forskellige måder.

Sæt hjemmet i stand

Man kan starte med en kraftig hovedrengøring af hele huset. Når man går frem og tilbage med støvsugeren eller bukker og strækker sig efter støvet, så er det faktisk lige så god motion, som du finder i fitnesscenteret.

Fordi intensiteten er så lav, som den er, så er det samtidig også muligt at blive ved i evigheder. Man kan nemlig snildt begynde og efter noget tid se på klokken og opdage, at der er gået tre timer.

Sætter man samtidig noget god musik på anlægget, så flyver tiden endnu mere afsted. Leder man efter noget inspiration kan man se i forskellige magasiner, som fx byg og hus.   

Gør de uoverkommelige projekter overkommelige

For nogle hjem skal der lidt mere end bare en god omgang rengøring til. Det kan være, at de kolde måneder har fået en til at indse, at gulvisolering ikke ville være en dårlig idé.

Når man træner indendørs i et koldt rum, skal man gøre en ekstra indsats for ikke at fryse, og man er måske mere tilbøjelig til at skippe træningen. Få derfor Gulvisolering – Vejledning til isolering af gulv og priser.

Når man har dette i orden, kan man sagtens fortsætte træningen indendørs uden at skulle tænke på at tage alle de ekstra lag på. Fordelen ved at træne indenfor er jo også, at man ikke skal pakke sig selv ind i lige så mange lag, som når man skal udenfor.

You may also like...