Ømme muskler? Brug en romaskine til genoptræning

female physiotherapist monitoring patients rehabilitation

Har du været udsat for en ulykke, fysisk skade, eller oplever du jævnlig ømme muskler? Så kan det være, at du har brug for at genoptræne dine muskler. Ømme muskler kan være generende i hverdagen og påvirke din præstation og koncentrationsevne på arbejdet eller andre steder. De fleste kender til, at det kan være stressende og ubehageligt at sidde en hel dag på kontoret med en øm lænd.

Har du et mere fysiske arbejde, hvor du skal løfte tunge genstande, så kan ømme skuldre eller overarme samtidigt være problematisk for din præstation. Der er dog flere måder at genoptræne musklerne, så smerterne holdes nede eller forsvinder.

En af de bedste måder at genoptræne musklerne på er ved at bruge en romaskine. Samtidigt kan man bidrage til træningen med BCAA, der hjælper på musklernes restitution. Læs med herunder og bliver klogere på fordelene ved at træne med en romaskine kombineret med BCAA-tilskud.

Romaskinen er det effektive redskab til genoptræning af muskler

Det er meget populært at bruge en romaskine til at træne ens muskler og for at komme i bedre form. Grunden til det er, at romaskinen er det træningsredskab, der påvirker flest muskler.

Når man sparker ind og ud på romaskinen, så påvirker det første og fremmest ens baller og ben. Ved træningen på en romaskine kommer ballemusklerne samt benenes for- og bagsider på hårdt arbejde. På den måde kan du forebygge smerter i dine ben, så du kan holde til mere i hverdagen.

En anden ting, der påvirkes ved træningen, er rygmusklerne, og her er det især omkring lænden. Desuden kommer ens skuldre også på hårdt arbejde. Træningen kan altså hjælpe med at lindre ryg- og lændesmerter, som man eksempelvis kan få af at sidde ned hele dagen.

Det smarte ved en romaskine er, at man kan have den stående i hjemmet. Den kan eksempelvis stå i hjørnet af stuen, eller den kan stå ude i haven om sommeren. På den måde slipper du for at tage ned i et fitnesscenter for at genoptræne dine muskler.

Bidrag til genoptræningen med BCAA-tilskud

Når man træner hårdt, så skal musklerne også restituere. Her kan man med fordel bruge BCAA som tilskud. BCAA er aminosyrer, som bidrager til musklernes restitution. Aminosyrer beskytter muskelvævet og sørger for, at dine muskler ikke nedbrydes under træningen.

Derudover hjælper aminosyrer også på udmattethed. Mange får en følelse af, at de har lyst til at stoppe og lægge sig ned, når de træner på grund af træthed. Her hjælper BCAA-tilskud med at opretholde energien i musklerne.

Når man har endt en træning, så kan man ofte opleve smerter eller ømhed i musklerne efterfølgende. Dette gælder især nybegyndere, men med tilskud af aminosyrer kan man mindske muskelømheden efter træningen.

 

You may also like...