Fordele og ulemper ved at eje en bil, når du vil tabe dig

Ønsker du at tabe dig? Er du træt af de ekstra kilo, der har sat sig på sidebenene, og som belaster dig, når du går, står, sidder og ligger? Det er der ikke noget at sige til. Det kan være belastende at veje lidt for meget, og det er helt i orden at have lyst til at gøre noget ved det.

Et af de første skridt på vejen til et lettere liv kan være at skille sig af med din bil, da du på den måde vil få mere motion i hverdagen. Men det kan også sagtens vise sig at gøre din vægttabsrejse lettere, hvis du ejer en bil.

Læs herunder om fordele og ulemper ved at eje en bil, når du gerne vil tabe dig.

Fordele og ulemper ved at have en bil

Der er som med alt andet både fordele og ulemper ved at eje en bil. Det kan være en stor ulempe, at det er dyrt at eje en bil, men det behøver ikke være et problem, da beskatninger af biler ændrer sig hele tiden.

En ulempe i forhold til at veje for meget kan være, at du ender med at bruge den til alting, så du ikke får noget motion i hverdagen, medmindre du tager et aktivt valg om at gøre det.

En fordel kan være, at du har en kæmpe frihed, og at du kan gøre lige, hvad du vil. Du kan for eksempel køre ud til en smuk sø og løbe en tur, hvilket du måske ikke ville have gjort, hvis du ikke havde den. Det kan også være, du har nemmere ved at tage dig sammen til at tage over i motionscentret, hvis du har en bil, og det er frostgrader udenfor.

Gode råd til at holde vægten

Det kan være svært at holde vægten – både når du har en bil, og når du ikke har en. Det bedste, du kan gøre for dig selv, er at tage beslutningen og at gøre alting konstruktivt. Spis sundt og varieret, spis usundt med måde. Skift bilen ud med cyklen nogle gange, og sørg for at bevæge dig hver dag. Og lev et lykkeligt liv!

You may also like...