Få en sundere krop og livstil med sunde hårprodukter

Sunde hårprodukter er ved at blive mere og mere in. Det skyldes, at der er flere og flere, der prioriterer hårprodukter, der ikke indeholder en masse kemikalier og lignende. Det kan for eksempel være serien Bed Head. De lægger vægt på hårprodukter, der er gode for dig og din krop. Det er med til at gøre dig sundere og give dig et sundere og stærkere hår.

Bed Head fås i flere forskellige typer. De kalder det levels. Level 1 er til hår, der er normalt og sundt. Det er altså shampoo og balsam, der bare er til for at gøre dit hår stærkere og sundere.

Level 2 er til hår, der er mere ødelagt. Det kan for eksempel være hår, der har spaltede spidser. Det er et stort problem for mange med langt hår. Så har håret brug for at blive tilført nogle flere vitaminer.

Level 3 er hår, der er meget ødelagt. Det kan for eksempel være hår, der er blevet farvet meget eller har været igennem mange permanente behandlinger. Det har derfor brug for en masse næring fra shampooen for at blive normalt igen. læs mere her om Bed Head.

Sunde hårprodukter til at style håret med

Når du skal sætte dit hår, enten til hverdag eller til fest, er det også en god ide, at du bruger nogle produkter, der er sunde for dit hår. Bed Head har også lavet en række produkter, der er gode til at style dit hår med. Det er for eksempel mousse og blow dry lotion. Det kan være med til at holde dit hår sundt i længere tid. Det er hårdt for håret, at du for eksempel vasker og føntørrer det hver dag. Det er derfor en god ide, at du behandler det med nærende lotions og lignende.

Bed Head har også en god tørshampoo uden kemikalier og lignende. En tørshampoo er god, hvis du har en dag, hvor du ikke kan nå at vaske hår, eller du ikke har lyst til at vaske hår hver dag. Du sprøjter tørshampooen i håret, så det ikke ser så fedtet ud. Tørshampooen kan også være god at bruge som et alternativ til hårspray.

Du kan også få en god voks og hårspray fra Bed Head. Det gør det muligt for dig at sætte dit hår med gode og sunde produkter, som giver mere til dit hår, end det tager fra det.

You may also like...