Få en nem hverdag med Skagenfood

nem mad

Oplever du gang på gang, at du kommer for sent i gang med aftensmaden, så dig og familien ender med at spise sent hver aften?

Det kan der være mange grunde til. Ofte skyldes det en travl hverdag, hvor du måske ikke har fået lavet en madplan og fået handlet ind. Når tiden til at lave aftensmad nærmer sig, så opdager du måske, at du har glemt at købe kødet til retten eller salaten. Så skal du igen ud og handle før, at du kan komme i gang med maden.

Hvis du er forælder, så ved du, at en hverdag med børn kan gå hurtigt. Når du kommer hjem, så skal du måske hente børn, og når I kommer hjem, så skal du sørge for, at de kommer i bad og får lavet lektier. Samtidig vil du også gerne have noget kvalitetstid med børnene. Men aftensmaden laver ikke sig selv.

Aftensmad til flere dage

Når det skal gå hurtigt, så kan det for manges vedkommende ende med at blive noget, der knapt er så sundt.

Med en måltidskasse fra Skagenfood, så får du mad til tre-fire dage. Måltidskassen bliver leveret direkte hjem til dig.

Et måltid fra måltidskassen tager højst 30 minutter at lave. Ved hjælp af en måltidskasse får du og din familie en varieret kost, som samtidig er sund. Du slipper for at skulle handle ind. Selvfølgelig skal der stadig handles ting ind til morgenmad, mælk og brød samt andre diverse ting til husholdningen. Men det du skal bruge til aftensmad får du med i en måltidskasse. Udover olie, salt og peber.

Flere forskellige måltidskasser

Der findes forskellige måltidskasser fra Skagenfood. Du kan derfor finde den måltidskasse, som passer til husstandens behov.

Først og fremmest kan du ved hver måltidskasse bestemme hvor mange personer, at måltidskassen skal gælde for.

Derudover kan du vælge, om der skal være en færdigret med, som blot skal varmes. Det kan fx være til en dag, hvor du får sent fri eller den dag, hvor børnene kommer sent hjem fra deres fritidsaktivitet.

Én måltidskasse om måneden

Du behøver ikke at købe en måltidskasse hver uge. Der er mulighed for at købe en måltidskasse en gang hver 14. dag eller en gang om måneden. Det kan fx være, at du og familien er ved at køre træt i de samme retter igen og igen. Ved at bestille en måltidskasse hver 14. dag eller en gang om måneden, så kan I får varieret jeres madplan.

You may also like...