Er du god til gymnastik?

Der findes mange mennesker, der er gode til gymnastik, men det er de færreste, der når den populære danske gymnastikgruppe Flying Superkids til sokkeholderne.

Faktisk er den Århusianske gymnastikgruppe så god, at den turnerer på verdensplan og optræder på TV shows i hele verden! Fra Ballerup til Bangkok – de talentfulde drenge og piger har set lidt af hvert, men hvad skyldes den store succes?

Akrobatik og showbizz

I 2017 havde Flying Superkids 50-års jubilæum. Det betyder, at nye talentfulde drenge og piger i mere end 50 år har holdt gymnastikholdet i live. Men kunne almindelige gymnaster – på trods af et kæmpe talent – havde klaret det alene? Næppe.

Med til historien om Flying Superkids hører der sig fortællingen om en gruppe, der er blevet ved med at forny sig år på år. Det mange shows, fortællingerne heri samt opsætningen af lyd og lys er alt sammen blevet gradvist bedre og bedre. I dag er Flying Superkids ikke blot talentfulde unge mennesker, men også et internationalt brand med forrygende akrobater, som udfolder sig til et professionelt setup.

Det var helt tilbage i 1967 at Uwe Godbersen startede holdet og vakte begejstring, og alligevel er der fortsat stor interesse i teamet fra Århus.

Til de store show er der ofte 50-60 superbørn, der står for sang, dansk, spring, akrobatik og meget mere. Og netop den store variation i showene spiller en vigtig rolle. Publikum oplever nemlig mange af gymnastikkens genre, hvilket gør det meget attraktivt at være med som tilskuer. Samtidig er showet dog så inspirerende, at flere unge drenge og piger selv får lyst til at prøve kræfter med gymnastik, når de har overværet et af de seje shows. For netop show-delen er med til at gøre op med gymnastik som noget højtideligt, i og med der vises en bred vifte af dans, show, spring og meget mere i de store udfyldte telte, hvor der optrædes.

Tænker du selv, du er god til gymnastik? Hvis du vil se, hvor god man kan blive, hvis man har talentet og viljen til at arbejde hårdt, kan du finde mere info om Flying Superkids show ved at klikke her.

You may also like...